Requel

24.12.2013 00:00

REQUEL official web: https://requel.cz/
REQUEL on facebook: https://www.facebook.com/pages/Requel...
Studentský nezávislý amatérský snímek Requel je tady! Rock your mind!!! Přichází film, který tu ještě nebyl! S nulovým rozpočtem byla vytvořena celovečerní Legendární Legenda, která sklízí úspěch mezi diváky všech kategorií, ale ProGameři se zasmějí nejvíce!

ČR, akční komedie, 135 min., do 12 let nevhodný
Zapomeňte na svět, jak ho znáte! Jen pár lidí přežilo 3. světovou válku. A ti co přežili, postavili svůj nový Svět a Kulturu na mocných artefaktech, které jejich klanům dodávají sílu: VIDEOHRY! Hlavním hrdinou příběhu je smolař Zir, který obdivuje bojovníky Řádu spravedlivých. Při jednom z jeho tajných tréninků náhodou najde obávaný artefakt, který chtějí získat jejich úhlavní nepřátelé -- vojáci CODu. Řád má ale ve svých řadách zrádce, a tak začíná přetahovačka o artefakt. V tomto světě totiž existuje legenda, která praví, že pokud se COD zmocní artefaktu, tak si podmaní celou mapu a zotročí všechny ProGamerské klany. Proto Mistr posílá na epickou výpravu svého nejschopnějšího válečníka Kyla. Zir se k němu připojí.

Režie: Petr Havlíček
Hudba: Marek Nedvěd, Sveno Havlíček, Daniel Novotný, SniperVinc
Hrají: Zdeněk Zvěřina, Ondřej Soukup, Toni Rajdl, Lucie Špačková, Jan Novák, Marek Starý, Martin Levý, Jiří Kalina, Marie Havlíčková, a další.

Vytvořila kutnohorská nazávislá filmařská skupina KHfilmin' ;)